Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastala velika šteta

FOTO Gorjelo skladište u Popovači, vatrogasci se probijali kroz zaključana vrata

Požar
Foto: DVD Popovača/Facebook
1/5
05.07.2024.
u 11:11

Sisačko-moslavačka policija u suradnji s inspektorom zaštite od požara i eksploziva obavila je očevid kojim je utvrđeno da je do požara došlo zbog kvara u kabini radnoga stroja

U rano jutro u četvrtak, dok je većina još mirno spavala, popovački vatrogasci jurili su na intervenciju zbog požara koji je izbio u skladištu u Kutinskoj ulici u Popovači. Požarište je brzo sanirano bez ozljeda, no buktinja je izazvala veliku materijalnu štetu koju odgovorne osobe procjenjuju na oko 100.000 eura.

Iz DVD-a Popovača akciju su opisali na društvenim mrežama. O požaru su im dojavili policijski službenici koji su primijetili dim za vrijeme redovitog obilaska grada. Dolaskom do objekta vatrogasci su naišli na značajnu prepreku - ulazna vrata kao i sva druga vrata na skladištu bila su zaključana.

"Srećom, sve prepreke smo riješili vrlo brzo i započeli s gašenjem. Nakon kraćeg vremena, požar stavljamo pod nazor i radimo na sprečavanju širenja. Zatim vršimo daljnje gašenje i hlađenje te nakon sat vremena završavamo s gašenjem" opisali su vatrogasci svoju intervenciju u 4:30 ujutro 4. srpnja.

Sisačko-moslavačka policija u suradnji s inspektorom zaštite od požara i eksploziva obavila je očevid kojim je utvrđeno da je do požara došlo zbog kvara u kabini radnoga stroja uslijed čega je došlo do zapaljenja istoga te se požar proširio na još dva radna stroja. Sva tri stroja su u potpunosti izgorjela.

GALERIJA Etna ponovno erumpirala, pogledajte kakav spektakl je priredila

Požar
1/18

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije