Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požar u splitu

Zapalio se autobus 'Prometa' na jednoj od linija: 'Istraga ukazuje na kvar na instalacijama'

Split: Vatrogasci ugasili požar u stambenoj zgradi
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/2
05.07.2024.
u 09:43

"Važno je napomenuti da se ne radi o ljudskoj pogrešci, već isključivo o grešci tehničke prirode" rekli su iz Prometa.

Jutros nešto prije 8 sati je došlo do požara u autobusu splitskog "Prometa". Naime, vatra je izbila na autobusu marke "Iveco" koji je prometovao na jednoj od prigradskih linija, a radi se o jednom od najstarijih autobusa u floti ovog gradskog prijevoznika. Na sreću, u autobusu nije bilo putnika, a uzrok požara je najvjerojatnije kvar na elektroinstalacijama, piše Dalmacija danas.

"Autobus, koji je sinoć ostao u kvaru u mjestu Blizna Gornja, zapalio se prilikom premještanja vozila na sigurno mjesto za otklanjanje kvara. Želimo naglasiti da u trenutku požara nitko od putnika nije bio u autobusu te da sigurnost ostalih sudionika u prometu nije bila dovedena u pitanje.

Početna istraga pokazuje da je uzrok požara najvjerojatnije kvar na elektroinstalacijama. Važno je napomenuti da se ne radi o ljudskoj pogrešci, već isključivo o grešci tehničke prirode" rekli su iz Prometa.

POVEZANI ČLANCI:

FOTOGALERIJA Pljačkaši digli u zrak bankomat u Zagrebu, policija je blokirala benzinsku

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije