SVUDA PO CESTI

FOTO Nestvarne scene u Oroslavju! Raznijeli bankomat, a novčanice poletjele

Foto: Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska županija
1/4
10.09.2024.
u 11:48

Sve se dogodilo oko pola 4. U tijeku je očevid, potvrdila nam je PU krapinsko-zagorska, a počinitelji su i dalje nepoznati.

Nevjerojatne scene dolaze iz Oroslavja. Netko je noćas raznio bankomat, a novčanice su poletjele. Jutros su građani novčanice mogli vidjeti na cesti. Sve se dogodilo oko pola 4. U tijeku je očevid, potvrdila nam je PU krapinsko-zagorska, a počinitelji su i dalje nepoznati. 

Nije poznato ni je li novac još uvijek tamo. Kako su objavili na Facebook stranici Policija zaustavlja – Krapinsko zagorska županija, nitko se ipak novčanicama nije okoristio. "Aktivirana je kemijska zaštita novčanica pa si nisu mogli ni kupiti kavu ujutro", kažu. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
12:43 10.09.2024.

Nažalost je zbog blizine Zagreba, je grad Oroslavje postalo mjesto čestih kriminalnih radnji.

DU
Deleted user
14:17 10.09.2024.

Na slici ovdje se ne vidi nikakva kemijska zaštita , ako se ne vidi ni na očigled , onda ni nema nikakve zaštite.

Avatar Striborski
Striborski
13:06 10.09.2024.

Zakaj v mojem mestu življenja ja nigdar na tak nekaj ne naletim? :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije