NAZIRE SE KRAJ MUKAMA?

Temperature idu dolje i 15 stupnjeva? Danas moguće nevrijeme, a evo kad stiže osjetno osvježenje

Foto: Slaven Branislav Babic, Hrvoje Jelavic/PIXSELL, DHMZ
1/11
17.07.2024.
u 10:41

Već u subotu će se lakše disati, bit će oko 30, ponegdje i manje. No prema svemu sudeći, pravo osvježenje stiže nam nakon toga

Pretežno sunčano i vruće, ponegdje i vrlo vruće. U unutrašnjosti su uz umjeren i jak razvoj oblaka u drugom dijelu dana vjerojatni lokalni pljuskovi s grmljavinom, posebice na istoku moguće i jače izraženi, upozorava DHMZ u današnjoj vremenskoj prognozi.I na X-u su objavili upozorenje. "U mnogim mjestima temperatura se noću nije spustila ispod 25 °C, a danju se nastavlja vrućina... Na kopnu će biti nestabilno - osobito na istoku mogući jače izraženi", pišu.

Temperatura će ići do 37. Sutra nastavak toplinskog vala. "Pretežno sunčano i vruće, uglavnom na obali i vrlo vruće. U unutrašnjosti su uz lokalno jači razvoj oblaka mogući pljuskovi i grmljavina, ponajprije u gorju", navodi DHMZ. Temperature još više, do 38.

Već u subotu će se lakše disati, bit će oko 30, ponegdje i manje. No prema svemu sudeći, pravo osvježenje stiže nam početkom idućeg tjedna. U Dalmaciji će temperature biti stupanj ili dva ispod 30, no u ostatku Hrvatke, mogle bi zanačjno pasti. Na karti se vidi kako će na kontinetnu biti od 21 do najviše 25 na istoku zemlje. 

FOTOGALERIJA Alcatraz na Jadranu: Pogledajte kako danas izgleda Goli otok, zloglasna Titova kaznionica

1/136

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije