Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

FOTO Priveden jedan od osumnjičenih za ubojstvo u Šibeniku

Šibenik: Privođenje jednog od osumnjičenih za napad sa smrtnom posljedicom
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/9
26.03.2024.
u 13:39

Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske

Jedan od osumnjičenih za ubojstvo 54-godišnjaka u kafiću u Šibeniku priveden je na Županijski sud u Šibeniku. Podsjećamo, šibensko-kninska policija izvijestila je kako sumnjiči 25-godišnjaka, 26-godišnjaka i 27-godišnjaka za ubojstvo, objašnjavajući kako su nakon svađe napali 54-godišnjaka i nanijeli mu više udaraca rukama i nogama u tijelo i u glavu. Napad se dogodio u subotu, 23. ožujka oko 23:46.

"Dana 25. ožujka, zbog zadobivenih tjelesnih ozljeda, 54-godišnjak je preminuo u Općoj bolnici u Šibeniku. Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske", naveli su iz policije.

FOTO Priveden jedan od osumnjičenih za ubojstvo u Šibeniku

Šibenik: Privođenje jednog od osumnjičenih za napad sa smrtnom posljedicom
1/9

Jedan od uhićenih muškaraca sin je proslavljenog hrvatskog boksača Ivice Perkovića "Stine".

– Dogodila se strašna nesreća. Moj sin nikad se nije potukao na cesti. Bio je na treningu, završio je u kafiću pokraj dvorane i čekao da pomogne prijateljima koji su pomagali oko dečka invalida da uđe u automobil. Nemam riječi jer je sve završilo tragedijom, ubijeni se predstavio kao opasan tip, nešto ih je zadirkivao i sve je u prvom naletu koškanja prošlo u redu jer su ih ljudi rastavili. No, kad se podigla boca u njegovu smjeru, ponos, ego, pretpostavljam nije mu dao da se smiri i udario ga je. Zasigurno ne s namjerom da budu ovakve posljedice. Žao mi je – rekao je slavni šibenski boksač Ivica Perković "Stina" (44) za 24sata.

VIDEO Neobična potjera: Odbjegli noj odbio je suradnju s južnokorejskom policijom

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije