KAZNENO PRIJAVLJEN

FOTO/VIDEO Priveden mladić koji je brutalno pretukao maloljetnika u Slavonskom Brodu

Slavonski Brod: Privođenje osumnjičenog za napad na maloljetnika koji je brutalno pretučen na Staru godinu
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/8
16.01.2024.
u 12:06

Maloljetnik je napadnut 31. prosinca 2023. oko 0:50 sati bez ikakvog posebnog povoda, objavila je ranije policija

U Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu priveden je 21-godišnjak koji je osumnjičen za napad na maloljetnika u noći s 30. na 31. prosinca 2023. U Slavonskom je Brodu skupina mladića pretukla 16-godišnjaka, a sve je snimila i nadzorna kamera.  

Mladić je toliko premlaćen da je zadobio ozlijede po tijelu i po glavi, no iako je fizički bolje, psihički je jako loše, a njegovu je obitelj jako uznemirio cijeli događaj.

VEZANI ČLANCI: 

"Policijski službenici, po zaprimljenoj dojavi, dana 31. prosinca u 3.30 sati započeli su s operativnim radom i kriminalističkim istraživanjem u vezi s događajem od navedenog dana kada je oko 00:50 sati u Slavonskom Brodu na ulici bez posebnog povoda fizički napadnuta maloljetna osoba. Budući da se počinitelj i oštećeni nisu poznavali, a iz dostavljene snimke nije bio vidljiv počinitelj niti drugi sudionici događaja, policijski službenici proveli su složeno kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg su obavili niz razgovora s više osoba i prikupljali i druga saznanja te su dana 15. siječnja na temelju prikupljenih informacija došli do saznanja o počinitelju. Utvrđeno je da je riječ o 21-godišnjaku nad kojim je kriminalističkim istraživanjem potvrđena sumnja u počinjenje kaznenog djela nasilničkog ponašanja. Osumnjičeni će uz kaznenu prijavu danas biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske", objavila je ranije brodsko-posavska policija. 

Slavonski Brod: Privođenje osumnjičenog za napad na maloljetnika koji je brutalno pretučen na Staru godinu
1/8

Komentara 8

DU
Deleted user
14:11 16.01.2024.

Heisenberg, a gdje piše o stranci, već svi normalni mogu zakljuciti da se radi o psihopatu! Nema veze sa nacionalnošću ili strankom. Jednostavno receno zlo koje nikom ne želim! Tr Eba ga primjereno kazniti!

MA
Madam
13:23 16.01.2024.

Lopatu i kramp u ruke i godinu dana na kopanje,a nakon toga godinu dana na predavanje o ne nasilju.

Avatar comandante
comandante
13:04 16.01.2024.

čudno... naočit mladić, izgledom čisti intelektualac...vjerojatno u pretučeni nije na vrijeme vratio Krležina sabrana djela...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije