Kalendar u dobrotvorne svrhe

FOTO Rado bismo ih udomili: Isklesani vatrogasci (i slatke životinje) snimili kalendar i izmamili uzdahe

Profimedia
03.11.2023.
u 10:41

Prvi kalendar snimili su 1993., za organizaciju koja brine o bolesnoj djeci. Sami kažu kako su im počeci bili skromni, ali 31 godinu poslije imaju se čime pohvaliti. Do sada su skupili 3,45 milijuna dolara za razne humanitarne organizacije

Maze se s macama razgolićenih torza, ljube psića ili u mišićavom naručju drže preslatku koalu... Prizori su to s vjerojatno najpoznatijeg kalendara na svijetu - onog sa zgodnim australskim vatrogascima. U dobrotvorne svrhe još su jednom stali pred kamere i raspametili žene diljem svijeta. Snimanja za 2024. su gotova, a kalendar dolazi u nekoliko varijanti pa tako, ovisno o preferencijama možete naručiti kalendar samo sa vatrogascima i psima, ili samo s mačkama, konjima... "Oni su seksi vatrogasci koji treniraju tijekom cijele godine kako bi ostali u formi za najzahtjevnije zadatke koji ih čekaju na njihovom poslu koji uključuje i spašavanje života", službena je objava kalendara. 

Na službenim stranicama objavljen je niz organizacija koje s ponosom daruju. To su mnoga utočišta za kućne ljubimce, bolnice za divlje životinje te fonandacije za djecu oboljelu od raka. Prvi kalendar snimili su 1993., za organizaciju koja brine o bolesnoj djeci. Sami kažu kako su im počeci bili skromni, ali 31 godinu poslije imaju se čime pohvaliti. Do sada su skupili 3,45 milijuna dolara za razne humanitarne organizacije.

Možete ih (kalendare) naručiti OVDJE, a cijena imje trenutno 11,92 eura (shipping će vas stajati još 5,40 eura).

Komentara 1

DU
Deleted user
14:10 03.11.2023.

Zašto se ženske udruge sada ne bune zbog seksualnog iskorištavanja tiela?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije