Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESLANA ŠALA

FOTO U kući pronašao tajna vrata, morao micati čavle da ih otvori: 'Kada sam napokon uspio, prenerazio sam se'

Ilustracija
FREEPIK
02.07.2024.
u 21:21

Nakon što je uklonio sve čavle i otvorio vrata, iza njih je otkrio neobičnu lutku, vjerojatno rekvizit za Noć vještica, koju je prethodni vlasnik ostavio kao šalu.

Jedan korisnik Reddita podijelio je neobičnu priču o bizarnom otkriću na koje je naišao prilikom renoviranja kuće u koju se nedavno uselio. U jednom dijelu dvojne kuće pronašao je skrivena vrata koja su bila zakovana s dvadesetak čavala.

Naime, nakon što je uklonio sve čavle i otvorio vrata, iza njih je otkrio neobičnu lutku, vjerojatno rekvizit za Noć vještica, koju je prethodni vlasnik ostavio kao šalu. "Kada sam napokon otvorio vrata, prenerazio sam se", napisao je korisnik. 

Scarecrow

Njegova priča izazvala je brojne komentare, a mnogi su pohvalili domišljatog prethodnog vlasnika i njegov smisao za humor. "Totalno urnebesno! Osoba koja je ovo pripremila sigurno se dobro zabavila", "Ovo je odlično! Hoćeš li prirediti isto za sljedećeg vlasnika?" pišu komentatori.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Pogledajte najljepše navijačice na Euru. Nogometaši Europe imaju sjajnu podršku

Ilustracija
1/35
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije