POŽAR JU JE 'DOTUKAO'

FOTO/VIDEO Pogledajte kako sada izgleda slavna Bjelolasica, a kako će je obnoviti: Slovaci na obnovi rade punom parom

02.10.2024.
u 13:53

Slovaci na Bjelolasici žele ponuditi sadržaje koji će biti atraktivni cijelu godinu jer bavljenje isključivo zimskim turizmom na lokaciji koja, kao i ostale u Gorskom kotaru, gotovo da i nema ozbiljnijeg snježnog pokrivača, više nema smisla

Komentara 3

ME
MediciKM
15:10 02.10.2024.

Ljeni i nesposobni rvateki. VAni, gdje imaju dobre gazde su vrijedni a u rvaškoj gdje su gazde podobni, sve propada. Tužna moja Hrvatska!

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:24 02.10.2024.

Koji Slovaci? Jel oni koji su spasili Gredelj?

Avatar xenon
xenon
15:50 02.10.2024.

Nije mi jasno gdje je snijeg. Svake godine barem tri mjeseca se troše silni novci na čišćenje cesta od snijega, a vozačima se preporučuje da ne kreću na put ako nije nužno. Zar u tom ktraju sav snijeg pada na ceste a na šume i livade ništa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije