DVA MLADIĆA POGINULA

FOTO/VIDEO Večernji na mjestu tragedije, kamion diže ostatke automobila: 'Čuli smo jak prasak'

Foto: Branimir Bradarić
1/26
06.08.2024.
u 13:51

U međuvremenu je došla i vučna služba koja podignula ono što je ostalo od nagorjelog i smrskanog automobila.

Naselje Kula, inače u sastavu grada Kutjevo, zavijeno je u crno nakon tragedije koja je odnijela živote dva mlada mještana. U slijetanju automobila u ranim jutarnjim satima smrtno su stradali 17-godišnjak i 23-godišnjak, a za nesreću su mještani brzo doznali jer su ispred svojih kuća čuli jak udarac, a potom i vatru koja se rasplamsala uslijed udara. 

Nakon očevida koji je trajao od ranog jutra pa sve do 13.40 sati, državna cesta između mjesta Ferovac i Bektež bila je zatvorena za sav promet i promet odvijala alternativnim pravcima. U međuvremenu je došla i vučna služba koja podignula ono što je ostalo od nagorjelog i smrskanog automobila. 

Naime, pretpostavlja se da je nesreći Audija u kojem su bili mladići kumovala upravo brzina. Automobil je u slijetanju udario bočno u stablo starog oraha i doslovce se prepolovio, a osim što je motor odletio oko 40-metara u daljinu, uz njega je i alternator završio čak 100 metara od mjesta same nesreće. 

- Bio je jak prasak, dok sam ja izašao van, već su se ljudi okupili, brzo je došla i policija. Ne znam što se dogodilo, ali se vidi u kakvom je stanju automobil, to je bio jak prasak. Mislim da je bila brzina u pitanju, ali ja to ne mogu tvrditi sto posto, nisam vidio nesreću - ispričao je Željko Pravdić, mještanin s kojim smo razgovarali. 

Doznali smo kako je u nesreći stradao 17-godišnjak  čija se kuća nalazi svega 100-tinjak metara od mjesta nesreće, a prepostavlja se da je drugi stradali, 23-godišnjak, njegova rodbina. Pravdić tvrdi kako tom relacijom vozači često brzo voze. 

- Ovdje se stvarno jako brzo vozi, ne samo oni, već i inače - dodao je, a u međuvremenu se o svemu oglasila i policija. 

''U utorak 6. kolovoza 2024. u 5.52 sati Operativno komunikacijski centar Policijske uprave požeško-slavonske je zaprimio dojavu da je u mjestu Kula u Ulici Stjepana Radića došlo do prometne nesreće te da su u slijetanju osobnog automobila  smrtno stradale dvije muške osobe starosti 17 i 23 godine. U tijeku je očevid i utvrđivanje svih okolnosti nastanka prometne nesreće'', javila je ranije policija.

POVEZANI ČLANCI:

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Žuti
Žuti
17:54 06.08.2024.

Omladina je sve bahatija, a pogotovo klinci kojima je prvi auto BMW, AUDI ili Mercedes.

MT
makan tahi
15:02 06.08.2024.

tamo je tradicija da mlađarija leti autima a nije svijesna da je cesta napravljena tako da ne prašta ni najmanje pogreške, da sa 50 siđeš s ceste i zabiješ se u mostić vrlo vjerojatno pogibaš

OP
Ocvali pupoljak
14:43 06.08.2024.

To su pokusali u Vukovaru za 18.11. ali im nije proslo. Možeš dići i biti u koloni s narodom ali nikada političari na čelo kolone, pogotovo ova dva dezertera .. Da imaju obraza i morala ne bi se ni pojavili 5 kolovoza i 18 studenog Bolje da ta dva dana prespavaju. Nadam se da ce 204 brigada dole napravit redosljed kako treba ici proslava. Ovo jucer je bilo sramotno za gledati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije