Drama u Garešničkom Brestovcu

Kamion sletio s ceste kod Garešnice i zabio se u kuću: Oštetio je statiku, boje se da će se srušiti

Ilustracija
Emica Elvedji/PIXSELL
06.08.2024.
u 13:02

Što se točno dogodilo, pokazat će rezultati očevida

Nova prometna nesreća dogodila se u Garešničkom Brestovcu. Naime, ondje je kamion sletio s kolnika i zaletio se u obiteljsku kuću.

Ozlijeđenih osoba nema, kako su za Moj portal potvrdili iz policije. "Očevid je u tijeku. Materijalna šteta nastala je na kući, kao i na kamionu. Što se točno dogodilo, pokazat će rezultati očevida", kažu u policiji.

24sata neslužbeno doznaju da je statika kuće u problemu zbog udara, prije izvlačenja kamiona će trebati postaviti stup kako se kuća ne bi urušila. Kamion je probio betonski plot, a potom izbio zid među dva prozora.

VEZANI ČLANCI:

FOTO/VIDEO Objavljene prve snimke s mjesta nesreće kod Kutjeva u kojoj su poginuli mladići

Ilustracija
1/20

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije