okićen smećem

Fotografija parkiranog auta na zagrebačkom Jarunu izazvala žestoku raspravu. Što vi mislite?

automobil
Foto: Pixabay/Ilustracija
1/3
05.06.2022.
u 11:23

Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je fotografija parkiranog automobila na Jarunu gdje navodno blokira prilaz kantama za smeće prema riječima pratitelja

Parkiranje u Zagrebu postao je veliki problem. Često se može čuti o svađama na parkiralištima upravo zbog nepropisnog parkiranja. Iako je činjenica da parking mjesta nedostaje, neki vozači  parkiraju gdje god stignu, a neki pak se moraju snalaziti i raditi 'akrobacije' po parkiralištima. 

Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je fotografija parkiranog automobila na Jarunu gdje navodno blokira prilaz kantama za smeće prema riječima pratitelja. Na automobil su obješene vrećice sa smećem i podignut je brisač. Fotografija je izazvala žestoku raspravu među pratiteljima gdje su kante za smeće, kome smeta automobil... 

"Po slici se ne može zaključiti kome je on smetao. Možda čistoći koja ne dolazi taj dan", jedan je od komentara. 

"Ne daj Bože da netko mora čak 5 koraka više napraviti pa obići auto. Takve stvari uglavnom rade oni koje druge nazivaju idiotima", napisao je drugi. 

"Nisu tu kante nego kontejneri koji teže i preko 300 kg pa ga ti vuci preko rubnjaka. Nije bezveze spust napravljen. A sta se tiče grada i automobila, parkiraju se svuda jer parkinga nema, a svaki stan ima skoro 2 auta minimalno", nizali su se komentari. 

Video: Nevjerojatan slučaj iz Slavonskog Broda: Izmislila staž pa 17 godina primala mirovinu!

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar possibilis
possibilis
18:03 05.06.2022.

Kolateralne zrtve onih koji su se "snalazili" s gradjevinskim dozvolama. A najvise onih koji su ih izdavali. Ljudi se glodaju medjusobno a rodijaci pobrali pare, nagramzili se "kvadrata" bez adekvatne infrastrukture, samo se pokopcali na gradsko. I njihovi problemi su postali svaciji: parking, vodovod, bukobrani, protocnost prometa... i nitko nikad nije odgovarao za izdane dozvole. Zagrebacki limari slave. Auto ne moze bit nov vise od tjedan dana. Ne mozemo nista imati od laktova onih koji se "snalaze". Da stvar bude bolja- vecina gradjana je takve sa smjeskom simpatizirala jer su oni nasi. Probitacni. Snalazljivi. NE! To se u gradu oduvjek zvalo necivilizirani, guraci, agresivci. I nijednog zagrepcana nisam cuo da mu smeta "snalazenje" jos prije 10 godina.

DU
Deleted user
10:11 06.06.2022.

Ovo je mogao uraditi samo neki bolesni idiot, kao što su i ovi koji ga podržavaju.

V0
Vlaskoulicanec3.0
10:03 06.06.2022.

Na prvoj fotki sa bijelom corsom ni traga kantama za smeće, na drugoj su kante na drugoj strani ulice. Kako sada ti automobili blokiraju prilaz kantama za smeće?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije