SLUČAJ IZ NJEMAČKE

Morala nositi šešir: Zbog 'frizure iz pakla' tuži salon i traži veliku odštetu

Šišanje i feniranje u frizerskom salonu
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/3
12.05.2024.
u 19:36

Nakon frizure je morala kosu skratiti za više od 10 centimetara te je tužila frizerski salon za "značajno mentalno oštećenje"

U Falačkom-Porajnju u Njemačkoj žena tuži frizera radi neuspjele frizure koja joj je uništila kosu. Naime, u sudskom priopćenju stoji kako je frizerka koristila “kemijski proizvod za ravnanje kose koji nije bio prikladan za njezinu kosu” kako bi postigla željeni stil. Klijentica stoga traži 5000 eura odštete i tvrdi kako joj je kosa djelomično ispala, a bila je i  izlomljena i zamršena.

Nakon "loše" frizure je morala kosu skratiti za više od 10 centimetara te je tužila frizerski salon za "značajno mentalno oštećenje", piše Fenix magazin. U priopćenju za javnost stoji kako joj je kosa bila ozbiljno upropaštena, te kako je gotovo godinu dana izlazila iz kuće s šeširom ili kapom, a ogromnu svotu odštete je tražila upravo radi velikih troškova njege svoje kose.

Sud je naposljetku priznao "značajno mentalno oštećenje" te je zaključio kako je gubitak kose tjelesna ozljeda. Međutim, tužiteljica svejedno neće dobiti 5000 već 2500 eura odštete. Presuda još nije pravomoćna te se frizerski salon još može žaliti. 

POVEZANI ČLANCI:

FOTOGALERIJA Ispada vam kosa? Ovih 5 namirnica mogle bi vam pomoći!

Šišanje i feniranje u frizerskom salonu
1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije