IMA BLAGE SIMPTOME

Glasnogovornik Vlade pozitivan na koronavirus. Cijepljen je i booster dozom

Zagreb: Glasnogovornik Vlade RH, Marko Milić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
20.12.2021.
u 17:42

"Podsjećamo da nijedno od cjepiva ne štiti 100 posto od mogućnosti zaraze, pa tako ni u slučaju cijepljenja protiv bolesti covid-19. Cjepivo učinkovito štiti od težih oblika i ishoda bolesti", poručili su iz Vlade

Glasnogovornik Vlade Marko Milić pozitivan je na koronavirus te će ostati u samoizolaciji, obavljati svoje dužnosti od kuće te slijediti upute liječnika i epidemiologa, rečeno je u ponedjeljak Hini iz Vlade.

"S obzirom da je proteklih dana razvio kašalj i druge simptome bolesti covid-19, glasnogovornik Vlade Milić testirao se danas na prisutnost koronavirusa. Nalaz se pokazao pozitivnim", naveli su iz Vlade.

Dodaje se da je glasnogovornik Milić cijepljen s dvije doze i booster dozom.

"Podsjećamo da nijedno od cjepiva ne štiti 100 posto od mogućnosti zaraze, pa tako ni u slučaju cijepljenja protiv bolesti covid-19. Cjepivo učinkovito štiti od težih oblika i ishoda bolesti", poručili su iz Vlade.

 

Komentara 34

OD
Ostanite_doma
17:48 20.12.2021.

Očekujmo booster plus.. odmah iza božića

DU
Deleted user
18:10 20.12.2021.

Trebao je preskočiti treću i odmah se piknuti četvrtom.

DU
Deleted user
18:12 20.12.2021.

Podsjećamo da nijedno od cjepiva ne štiti 100 posto od mogućnosti zaraze, pa tako ni u slučaju cijepljenja protiv bolesti covid-19 --očito se loše podsjećaju, pa di ih ja podsjetim činjenice -- cjepivo uopće ne štiti od širenja zaraze, a koliko je učinkovito da spriječi smrt ili teži oblik govori podatak da već desetak dana na indexu nema udjela cijepljeni/umrli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije