kazahstan

Golemi požar: Cisterna puna goriva eksplodirala u centru grada!

eksplozija
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/5
27.06.2013.
u 11:40

Kamion koji je nosio osam tona goriva prevrnuo se u centru grada u ranim jutarnjim satima, zapalivši još najmanje osam drugih vozila

Cisterna puna goriva eksplodirala je na ulicama najvećeg grada Kazahstana, u Almatyju, i izazvala golemi požar, piše Radio Free Europe.

Kazahstansko ministarstvo za izvanredna stanja potvrdilo je da je vozač poginuo. Kamion koji je nosio osam tona goriva prevrnuo se u centru grada u ranim jutarnjim satima, zapalivši još najmanje osam drugih vozila.

Požar je ubrzo zahvatio i susjednu zgradu, gdje je potpuno uništio otprilike 20 apartmana, a ugašen je oko podne. Trenutačno traje očevid, a istražitelji tragaju za potencijalnim žrtvama unutar apartmana.

Vlasti su postavili kamp u gradskom parku za one koji su izgubili svoje domove u nesreći.

>>Oko 6.500 ljudi evakuirano zbog eksplozija u skladištu streljiva

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije