SASTANAK

Vrdoljak zamolio 
K. Grabar-Kitarović 
da podrži projekte u industriji i energetici

Kolinda i Vrdoljak
Foto: Ured predsjednice
02.03.2015.
u 14:07

Grabar Kitarović i Vrdoljak izrazili su zajedničku spremnost na suradnju u cilja gospodarskog oporavka

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak susreo se s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović. Razgovarali su o energetskim projektima u Hrvatskoj čiji je cilj postizanje energetske sigurnosti i neovisnosti, ali i o ciljevima industrijske strategije za razdoblje od 2014. do 2020. godine.

– Odazvao sam se pozivu predsjednice i informirao je o realizaciji energetske strategije, o ključnim energetskim projektima, o industrijskoj strategiji i projektu reindustrijalizacije. Zamolio sam predsjednicu da svojim autoritetom podrži industrijske i energetske projekte, posebno u međunarodnoj zajednici, jer svi ti projekti u konačnici donose niže cijene energenata hrvatskoj industriji i hrvatskim građanima, a to je svima nama u interesu – rekao je ministar Vrdoljak nakon sastanka.

– Predsjednica Republike i ministar gospodarstva izrazili su zajedničku spremnost na suradnju u cilju gospodarskog oporavka – poručili su iz Ureda predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

>> 'Gospodarski program HDZ-a jedina je alternativa krizi i depresiji'

>> HDZ-ov savjetnik za gospodarski program: Hrvatska ima 'nizozemsku' bolest

Komentara 10

Avatar pametnom_dosta
pametnom_dosta
15:43 02.03.2015.

stvarno je ova žena "wonder woman" u sve se kuži.

LA
Lavica7
16:35 02.03.2015.

Referendum!

DU
Deleted user
16:45 02.03.2015.

nešto se pokrenulo, čestitke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije