požalili se na hladnoću

Građani iz RS dolazili u Beograd glasati, a ne znaju gdje se nalaze: 'Samo da to obavimo'

Do 13 sati na parlamentarne izbore u Srbiji izašlo je 26.6 posto građana s pravom glasa
Foto: Antonio Ahel/PIXSELL
1/3
17.12.2023.
u 19:05

Građani su pristigli do "Arene", a zatim su dalje preusmjereni do biračkih mjesta na kojima su trebali glasati. U

Birači iz Republike Srpske danas su došli u Beograd da ispune svoju građansku dužnost i glasaju na izvanrednim izborima. Građani su pristigli do "Arene", a zatim su dalje preusmjereni do biračkih mjesta na kojima su trebali glasati. Novinar portala Nova.rs ušao je u jedan od autobusa te je snimio razgovor s biračima iz kojeg je jasno da građani ne znaju ni u kojoj općini u Beogradu se nalaze, niti gdje trebaju glasovati.

Naime, novinaru se priključila grupa glasača iz Republike Srpske u BiH iz Istočnog Sarajeva. Glasači su se požalili da su se smrzli te da ništa nije organizirano, a nisu znali ni gdje se nalaze. "Još uvijek nismo ni glasali. Ne znamo gdje ćemo, nitko nas nije čekao", rekli su glasači. Kako tvrde, nisu prvi put u Beogradu jer ondje imaju prijatelje i rodbinu. "Samo da to obavimo i idemo", rekli su.

VEZANI ČLANCI:

Portal Nova.rs došao je do informacija da se u beogradskoj Areni okupljaju glasači iz Republike Srpske koji se dalje raspoređuju na biračka mjesta. Novinarska ekipa portala omela je organizaciju glasača, a snimka se pojavila i na društvenim mrežama. Čovjeku koji je bio angažiran za organizaciju prišla je grupa glasača koja se predstavila kao da je iz Republike Srpske, a on ih je zatim uputio u daljnju proceduru. "Može li se ovdje glasati, nemamo mi vremena?", pitao jedan od prisutnih čovjeka iz organizacije.

Komentara 3

BL
Baja_legenda
01:27 18.12.2023.

Pa i gradjani Federacije glasaju u Zagrebu, sta je tu sporno😂

Avatar Moodleen
Moodleen
19:47 17.12.2023.

Do kad bu trajalo to vaše davljenje civilizacije sa ovim sadržajem kanalizacije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije