Napad na vlast

Gradonačelnik Skradina od sugrađanina dobio šaku u glavu

nediljko dujić
Arhiva VL
19.09.2010.
u 16:04

Dujić je novinarima je ispričao kako je napadač bio pijan. Prvo mu je opsovao majku pa prišao s leđa, nakon čega je 'dobio šaku u glavu' i zaradio na oku 'šljivu'.

SKRADIN - 'U Skradinu, na Trgu Male Gospe, nakon završetka obilježavanja službenog dijela proslave 19. godišnjice Rujanskog rata u Šibeniku, 71-godišnji mještanin Skradina je bez nekog posebnog razloga verbalno i tjelesno napao je 43-godišnjaka iz Skradina, kojom prilikom je 43-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede', navodi šibenska policija. Spomenuti okršaj ne bi pobudio veću pažnju da u njemu nisu sudjelovali Nedjeljko Dujić (43), gradonačelnik Skradina koji je dobio udarac šakom u glavu, i Benjamin Škarica (71), mještanin i povratnik iz Njemačke koji je udario gradskog čelnika, kako doznajemo.

Policajci su nakon ovog incidenta manjih razmjera priveli Škaricu, uz tvrdnju kako ih je tijekom privođenja 'vrijeđao i omalovažavao', te kako će 71-godišnjak dobiti dvije prekršajne prijave.

Inače, N. Dujić, dugogodišnji gradonačelnik Skradina iz redova HDZ-a, novinarima je ispričao kako je napadač na njega bio pijan, te kako mu je opsovao majku i prišao s leđa, nakon čega je 'dobio šaku u glavu', zbog čega danas na oku ima 'šljivu'. Dujić napominje i kako se on nije dao uvući u sukob, jer je mlađi i tjelesno snažniji od napadača, posebice u prigodi obilježavanja pobjede i obrane šibenskog kraja od četnika i JNA iz rujna 1991. Nedjeljko Dujić je zaključio i kako je to bila provokacija kojom se željelo da propadne proslava obilježavanja obljetnice ratnih zbivanja otprije 19 godina.

Neki očevici smatraju kako se sukob navodno dogodio zbog manje svote novca koje je početkom rata 71-godišnjak iz Njemačke u rodni kraj slao za pomoć u ratnim nevoljama.

Komentara 13

Avatar m_m
m_m
22:30 20.09.2010.

Ajme, di će junak na junaka ...

EL
elfenomeno77
17:59 19.09.2010.

nadam se da ce pocinitelj odgovarati za svoje nedostupivo ponasanje

GO
gotama
17:47 20.09.2010.

ovi lopovi dozladgrdli su i bogu i vragu.....neka ga je klepio svaka mu cast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije