OŠTRA REAKCIJA

Grmoja kritizirao dio otvorenja OI-a: 'Naš premijer je tu paradu nazvao impresivnim programom'

Foto: Facebook
1/3
28.07.2024.
u 09:05

Vratimo se zdravom razumu i čuvajmo naše obitelji, poručio je Nikola Grmoja, zastupnik Mosta

Organizatori Olimpijskih igara optuženi su za ismijavanje kršćanstva, nakon što je mnoge razbjesnio jedan aspekt četverosatne ceremonije u Parizu u petak, 26. srpnja. Naime, brojni korisnici društvenih mreža reagirali su na pokušaj repliciranja "Posljednje večere" u izvedbi "drag kraljica". Među kritičarima se našao i Nikola Grmoja, zastupnik Mosta. 

Grmoja je u subotu na svom Facebook profilu poručio kako vrijeme za spas naše civilizacije ubrzano curi te dio programa u Parizu nazvao "nakaradnim prikazom". Istaknuo je i kako "rodni studiji promoviraju queer teoriju" te pozvao na čuvanje obitelji. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

- Ako nekome nakon jučerašnje parade dekadencije nije jasno zašto treba ustati protiv queer i rodne ideologije, trebalo bi mu postati jasno jer vrijeme za spas naše civilizacije nam ubrzano curi. Inače, naš premijer je tu paradu nazvao impresivnim programom. Nemojmo se zavaravati s onim „neće to kod nas“! Već je to kod nas! Pa rodni studiji promoviraju queer teoriju. Ovaj nakaradni prikaz upravo je to. Najprezentniji prikaz queer i woke propagande. Cilj je uništiti brak, obitelj i u konačnici čovjeka kako bi nastupilo OVO na slici. Razdoblje bespolnosti.

Zamislite kako će tek onda moćnicima i korporacijama biti lako manipulirati s čovjekom. To i žele, samo idealnog potrošača, konzumenta, bez ikakvog korijenja, bez vrijednosti, bez vertikale. Ostanimo vjerni svojim instinktima i zdravom razumu kako nam ovakve za želudac teško probabljive prikaze ne bi pokušali podvaliti pod „ljudska prava“ ili „zaštitu ugrožene manjine“. Vratimo se zdravom razumu i čuvajmo naše obitelji! - poručio je u subotu Nikola Grmoja. 

 

GALERIJA Pogledajte koje poznate osobe su upriličile otvaranje Olimpijskih igara
1/27
Ključne riječi

Komentara 2

MO
MOSAD
12:34 28.07.2024.

Zapadnjacki nacin života i zapadna "civilizacija"tj. KRŠĆANSTVO ugrozeno je nažalost od nas samih.Radim u gradevinarstvu i turizmu vecinom strani radnici.Nikada od njih nisam cuja (sto misle nezbam niti me briga), kako pljuju po Kristu.KC,RH ,po zapadu.Ali od "naših" svakodnevno.Psuje se od Krvi Kristove pa na dalje.O pljuvanju po RH moze se organizirati natjecanje,izrugivanje sa Svećenicima i KC postala je vec sportska disciplina.Pa onda od koga smo ugrozeni nije mi jasno!

KL
Klarahrv
10:54 28.07.2024.

Nikola Grmoja obično lupeta. Medjutim, ovu izjavu potpisujem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije