Glasao protiv

Hasanbegović: Ovo je početak novog razdoblja hrvatske politike

Marko Lukunić/PIXSELL
09.06.2017.
u 23:18

- Označio sam ovo trgovinsko-klijentelističkom koalicijom i prevarom birača - rekao je bivši HDZ-ovac.

Bivši visoki dužnosnik HDZ-a i bivši ministar kulture Zlatko Hasanbegović danas je u Saboru glasovao protiv potvrđivanja novih ministara u Vladi Andreja Plenkovića

- Označio sam ovo trgovinsko-klijentelističkom koalicijom i prevarom birača. To je moje jasno i principijelno stajalište - rekao je Hasanbegović novinarki Nove TV

"Negacija svega što je Stier zastupao"

Dodao je da je zbog njegovih izjava proteklih mjesec dana trebalo biti jasno da će glasovati protiv ministara predloženih nakon dogovora HDZ-a i HNS-a.  - Ovo je početak novog razdoblja hrvatske politike. Ne samo za mene, gospođu Esih i Glasnovića već za sve aktere. Ovi događaji sigurno neće ostati bez dubljih političko-stranačkih posljedica - kazao je Hasanbegović.

Bivši ministar smatra da je ovo što se događa "negacija svega što je Stier (ministar vanjskih poslova, op.a.) dosad zastupao u javnom životu kao intelektualac". - siguran sam da će postupiti sukladno svojoj savjesti i načelima koje je sam iznio u svom programatskom spisu Nova paradigma - rekao je Hasanbegović. 

1/16

Podsjetimo, sedam novih članova Vlade potvrđeni su glasovima 78 zastupnika: HDZ-ovaca, petero HNS-ovaca, glasovima 'manjinaca', zastupnika Hrasta, HDS, HSLS-a, Reformista, nezavisnog Tomislava Sauche i Željka Lackovića te Ivice Mišića (PH).

 

 

 

Komentara 92

Avatar babas
babas
23:58 09.06.2017.

Hasanbegovic je politicar iz ideala za razliku od korupcijsko klijentelistickih politicara i to narod vidi. Vrlo inteligentan,kulturan,iskren i direktan,vrhunski intelektualac,vjernik koji postuje sve religije,posten i pravedan,moderan desnicar i veliki patriot.jednostavno politicar kakvog Hrvatska jos nije imala. Predvidam mu sjajnu politicku karijeru.

DU
Deleted user
04:50 10.06.2017.

Uživam čitati komentare Šeksovih , Pupovcevih i Plenkovićevim plaćenika i

TR
trolokva
07:21 10.06.2017.

Naprijed gos hasanbegovicu zds

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije