reakcija iz hdz-a

HDZ: Grčić sam sebe uvjerio u laži

'30.07.2013., Zagreb - U Banski dvorima odrzana je konferencija za medije na kojoj je potpredsjednik Vlade i ministar Branko Grcic predstavio rezultate rada Koordinacije za gospodarstvo i investicije
'Patrik Macek/PIXSELL'
13.08.2013.
u 19:56

Potpredsjednik Vlade Branko Grčić izjavio je kako se iskorištenost novca iz EU fondova u njegovu mandatu poboljšala

HDZ-ov Odbor za regionalni razvoj i EU fondove te Ured zastupnice u EU parlamentu Ivane Maletić reagirao je na izjave potpredsjednika Vlade Branka Grčića o tome kako se iskorištenost novca iz EU fondova u njegovu mandatu poboljšala. U HDZ-u tvrde da su sva ugovaranja do kojih je došlo tijekom 2012. (a i veći dio ugovaranja u 2013.) rezultat rada njihove vlade, tj. dugotrajnih priprema kompleksne dokumentacije, osobito kada su u pitanju projekti u željeznicama, i procedura provođenja javne nabave koje su započele 2011. i završene tijekom 2012.

– Potpredsjednik rezultate pripisuje svom izvrsnom radu. To je sad već postalo zabrinjavajuću jer je potpredsjednik jedne Vlade sam sebe očito uvjerio u neistine koje kontinuirano izgovara. Ako je potpredsjednik sebe uvjerio da se u samo nekoliko mjeseci može pripremiti i ugovoriti infrastrukturne projekte u željeznicama i vodama, onda smo mi kao država u problemima jer on čeka 2014. u nadi da će se ponoviti isto čudo, ali za to čudo koje je doživio u 2012. prijašnja Vlada i čitav njezin sustav itekako su se naradili u 2009., 2010. i 2011. godini – poručili su iz HDZ-a.

>>Grčić: Vrdoljak, Hajdaš Dončić i ja radimo teži posao od Linića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije