SUKOB OKO VOJNOG ROKA

HDZ o dopisu Milanovića: Javio se Vrhovni šarlatan i sitni zavidnik

Zagreb: Predsjednik Milanović uručio odlikovanja povodom Dana policije
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
28.09.2024.
u 22:31

Milanović je sjednicu Vijeća za obranu zatražio nakon medijskih napisa kako se vojni rok u Hrvatskoj odgađa, smatrajući kako bi on o tome, na toj sjednici, trebao biti osobno informiran

Bez njegovih laži i podvala nije moglo ni za vikend. Javio se Vrhovni šarlatan i sitni zavidnik, lik koji je kao SDP-ov premijer uništavao pobjednički HV, a hrvatskim vojnicima rezao prava, objavio je večeras HDZ na svojim društvenim mrežama, nakon što je predsjednik Zoran Milanović zatražio hitnu sjednicu Vijeća za obranu.

Naime, Milanović je to zatražio nakon medijskih napisa kako se vojni rok u Hrvatskoj odgađa, smatrajući kako bi on o tome, na toj sjednici, trebao biti osobno informiran. Ministarstvo obrane (MORH) odgovorio je na taj dopis iz Ureda predsjednika, što je podsjetio HDZ u svojoj objavi, kada je navedeno kako se ''vojno osposobljavanje - ne odgađa''. 

- Premda je upoznat sa svim detaljima modela koji su izradile Oružane snage RH, Predsjednik RH Milanović iznosi potpuno neistinite ocjene o temeljnom vojnom osposobljavanju. Naša Vlada već 8 godina osnažuje HV i ispravlja nepravde i štetu koje joj nanosio Milanović kao premijer Vlade. Kontinuirano povećavamo plaće djelatnim vojnim osobama, podižemo standard života i rada hrvatskih vojnika & provodimo nikad veća ulaganja u modernizaciju OSRH: od Rafalea, Black Hawkova i Bradley do uskoro Himarsa, besposadnih letjelica, tenkova zapadne proizvodnje… Obrambeni proračun porastao je od 2016. do danas za 122%! - objavili su.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 15

OR
OPG Rasprdić
23:16 28.09.2024.

Proključala anemična krv.

Avatar Asterix
Asterix
23:47 28.09.2024.

O Plenkoviću imam puno gore mišljenje nego oni o Milanoviću pa ga ne iznosim javno niti kao anonimni komentator a nekmoli da predstavljam neku stranku.

Avatar VargaiBoric
VargaiBoric
23:13 28.09.2024.

Znači Ameri dižu ruke od Ukrajine? Ipak se ne ide u močvare Galicije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije