ZBOG DOLASKA VUČIĆA

HDZ odgovorio Bulju: Ne smeta mu kad Milanović u Crnoj Gori podržava četničke vojvode i druži se s Komšićem

Zagreb: Miro Bulj tvrdi da je Plenković lagao oko slanja naše vojske u Ukrajinu
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
09.10.2024.
u 22:02

Da sam danas u Dubrovniku, rekao bih mu sve što sam mu prije pet godina rekao na Markovu trgu!, poručio je ranije Bulj

HDZ je ove srijede odgovorio na kritike Mostovog Mire Bulja koji je kritizirao što je Vlada odlučila pozvati srpskog predsjednika Aleksandra Vučića na održani summit Ukrajina - jugoistočna Europa u Dubrovniku. Vučić je na summit ove srijede i stigao, a prilikom kritike premijera Andreja Plenkovića upućenih Srbiji na račun Domovinskog rata poručio je kako ''Srbija drugačije vidi stvari od Hrvatske''. 

- Da sam danas u Dubrovniku, rekao bih mu sve što sam mu prije pet godina rekao na Markovu trgu! Davno je trebala biti isplaćena ratna šteta, davno je trebala biti dostavljena dokumentacija iz vukovarske bolnice, davno je trebao reći gdje su naši mrtvi jer ipak je on bio jedan od glavnih huškača, ipak je on bio glavna osoba četničkom vojvodi Šešelju. Osim toga, on i dalje zagovara politiku tzv. srpskog svijeta - poručio je između ostalog Bulj putem društvenih mreža, na što mu je odgovorio i HDZ.

- O SDP-ovom provokatoru Bulju: Smeta mu kad Andrej Plenković govori Vučiću o velikosrpskoj agresiji i Zelenski odaje počast poginulim hrvatskim braniteljima, ali mu ne smeta kad Milanović u Crnoj Gori podržava četničke vojvode i druži se s Komšićem! - odgovorili su iz stranke, aludirajući na posjet Milanovića Crnoj Gori, u sklopu sastanka šefova država Procesa Brdo-Brijuni, gdje se sastao s predsjednicom Kosova Vjosom Osmani, predsjednikom Albanije Bajramom Begajem, kao i predsjednicom Sjeverne Makedonije Gordanom Siljanovskom-Davkovom. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

ZO
Zorica48
23:00 09.10.2024.

Opa pa hadezeu je odjednom Vucic o.k. Cudno. A kako su Milanovica napadali za Dodiga. Cudno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije