DIVLJANJE

HDZ-ov vijećnik i sin državnog tajnika u MORH-u demolirali lokal

08.11.2008.
u 18:29

Dvadesetak vidljivo alkoholiziranih mladića u dobi od 24 godine u petak navečer razbijalo je inventar karlovačkog kafića River pub u samom središtu grada. Prema riječima vlasnika Željka Godača, predvodnici su bili Danijel Trupković i Željko Goršić.

Trupković je javnosti poznat po brojnim funkcijama u HDZ-u vezanima uz mladež: predsjednik je županijske i gradske mladeži, član Predsjedništva Mladeži HDZ-a RH i u dobi od 24 godine najmlađi karlovački gradski vijećnik. Nadalje, u gradskoj tvrtki Mladost glavna je osoba za tehničke poslove. Uza sve navedeno, predsjednik je jednog sportskog kluba! Studira na riječkom Pravnom fakultetu, a vozi sportski alfa romeo.

Željko Goršić je pak sin državnog tajnika u Ministarstvu obrane RH.

– Sve je počelo oko 1.30 u noći, kada su odbili platiti račun, a iznosio je stotinjak kuna. Trupković se vješao po lusterima i razbacivao stolce. Nakon toga počeo je gnjaviti konobare. U tome mu je pomagao Goršićev sin.

Sve uz vrijeđanje i pitanja poput onih gdje smo bili u ratu, znamo li što je Goršićev tata... Vikali su: “Ajmo, ustaše!”. Obojica su nekoliko puta prijetili da će, ako se zainate, tata Goršić srediti da više nigdje ne nađemo posao – kazao je Željko Godač. Rezultat su divljanja pijane skupine razbijen barski stol, dva stolca i tridesetak čaša.

– To nisu naši stalni gosti. Ovo je jedini kafić u gradu u kojemu nastupaju urbani bandovi i dosad nismo imali problema – popravio je dojam Godač.


Mehun osuđuje

– Kao čovjek smatram da je takvo ponašanje za svaku osudu, ali ne znam kakve bi posljedice trebao snositi Goršićev otac u MORH-u. To je za raspravu unutar MORH-a – rekao je glasnogovornik Vlade Z. Mehun. (Vo. M.)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije