dorh

HDZ-ovac Gavrić pritvoren zbog ubojstva stranačkog kolege

neven šprajcer, policija, marica, policijski kombi (1)
Petar Glebov/PIXSELL
24.03.2012.
u 19:22

Dražeta Dražetić (69) preminuo je prošlog tjedna od ozljeda koje mu je nanio Josip Gavrić.

Protiv Josipa Gavrića, karlovačkog HDZ-ovca koji je 69-godišnjeg stranačkog kolegu Dražetu Dražetića udario pivskom bocom nakon čega je ovaj preminuo, Županijski je sud u Karlovcu odredio istražni zatvor zbog ubojstva, i to na prijedlog Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu.

Podsjetimo, Dražetić je kobni udarac u predjelu tjemena dobio nakon stranačkog skupa 4. ožujka u Vukmanićkom Cerovcu, blizu kuće bivšeg ministra Branka Vukelića. Završio je u komi, a od ozljeda je preminuo prošlog tjedna u Općoj bolnici Karlovac.

Kako javlja Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu, postoji osnovana sumnja da je Gavrić Dražetića napao u "namjeri da ga liši života" i tako počinio kazneno djelo ubojstva iz čl. 90. Kaznenog zakona.

"Snažno ga je udario pivskom bocom u predjelu tjemena glave nanijevši mu pritom teške i po život opasne ozljede uslijed kojih je oštećenik preminuo 19. ožujka 2012. u Općoj bolnici Karlovac", objavilo je Županijsko državno odvjetništvo.

Komentara 13

Avatar puky
puky
20:43 24.03.2012.

... eh koliko je zločinac tito ubio svojih partijskih drugova a ovi današnji komunisti još ga slave i hvale ... dapače, on je ubijao iz stvarnih političkih razloga a ova dvojica su u sukob došli zbog piva ... i to blizu kuće bivšeg ministra Vukelića ... kakva poveznica ... strava ...

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
20:44 24.03.2012.

nažalost,moram priznati - od kako više nismo blizu državne sise / proračunska kasa / sve je više onih među nama koji gube živce

BA
Bandit
20:26 24.03.2012.

Al ovi veliki kradezeovci lupaju minuse ajme vidi se da su bolesni gadovi i lopovi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije