STRUČNJACI UPOZORILI

Hezbollah nije iskoristio ni 10% snage, Izrael bi ulaskom u Libanon upao u 'zamku smrti'

27.09.2024.
u 06:25

"Daj nekome čekić i sve što vidi, činit će mu se kao čavao", piše o Netanyahuu britanski časopis The New Statesman

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
07:25 27.09.2024.

Opet ću dobiti žuti ili crveni karton, ali moram reći. Opet Hassan veliča teroriste Hezbollaha. Na telegram kanalu imaju snimke di raketni sustavi stoje pored civilnih zgrada, škola i sl. I ispaljuju rakete na Izrael, i onda kada im Izraelci odgovore onda plasiraju priču da gađaju škole i civilne objekte.

Avatar S 300
S 300
08:16 27.09.2024.

Vidimo kako Ameri pomažu Ukrajini. Tako da uskoro, neće više biti Izraela.

VI
Vérité Indolore56
08:15 27.09.2024.

Da vidimo što nam je druga strana tj. Hezbollah "radila" jučer, obzirom da se u medijima stiče dojam da su u mirovini. Upozorenje jezikoslovcima sa akutnom temperaturom da može doći do poremećaja uslijed nekompletnog prijevoda: Hezbollah je jučer izveo nekoliko operacija usmjerenih ka Izraelu. Među istima su napadi na okupirani Safed sa 80 raketa, te na naselja "Kiryat Ata" i "Ahihud" sa ukupno 100 raketa. Hezbollah je ispalio 80 raketa na grad Safed, na sjeveru Izraela, i 50 raketa na naselje "Kiryat Ata", kao odgovor na izraelske napade na gradove, sela i civile u Libanu. Gađani su isključivo vojni ciljevi.Pokret je također ispalio 50 raketa na naselje "Ahihud" i napao sjedište sjeverne komande izraelske vojske u bazi "Dado", rezervno sjedište sjevernog korpusa, bazu rezervnog rasporeda Galilejske divizije i njene logističke skladište u "Amiyadu" serijom raketa. Hezbolah je izveo i zračni napad, koristeći eskadrilu bespilotnih letjelica, na bazu "Shamshon", koja služi kao centar za pripremu vojnika i regionalna jedinica izraelske vojske. Bespilotne letjelice su precizno gađale zapovjednike i vojnika sudeći prema snimkama drona. Broj žrtava za sada nije poznat. U međuvremenu, vojna medijska služba Hezbollaha u Libanonu objavila je snimke napada na aerodrom "Megiddo", bazu "Amos" i fabriku "Zakhron", koje pripadaju izraelskoj vojsci, na sjeveru okupirane Palestine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije