ISTRAGA U TIJEKU

Tragedija u Međimurju: Sin čistio pušku pa usmrtio majku?

Ilustracija za ilegalno posjedovanje vatrenog oružja i streljiva
Josip Regovic/PIXSELL
23.09.2024.
u 21:58

Navodno joj je pokazivao oružje ili ga je pred njom čistio, pa je došlo do ispaljenja metka.

U romskom naselju Piškorovcu u Međimurskoj županiji u večernjim je satima smrtno stradala 50-godišnja žena. Prema prvim, neslužbenim informacijama, kobni je bio hitac ispaljen iz puške ili sličnog oružja koje je u rukama držao njezin 20-godišnji sin. Navodno joj je pokazivao oružje ili ga je pred njom čistio, pa je došlo do ispaljenja metka.

Zasad nema informacija da je bila riječ o namjeri, odnosno ubojstvu, već o nesretnom događaju, no u tijeku je kriminalistička istraga koja će pokazati što se točno dogodilo, a više informacija bit će poznato sutra.

Ključne riječi

Komentara 6

CH
chemica
23:24 23.09.2024.

Vidio sam kad je frend pokazivao mami gitaru. Drugi je pred materom čistio harmoniku. Obje su preživjele.

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
23:57 23.09.2024.

Pa đe nađe da "čisti" napunjenu pušku?

GL
globalsolutions
23:32 23.09.2024.

Od kad se puška čisti s metkom u cijevi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije