Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hoće li Hrvatski narodni sabor BiH svoje prvo odličje dodijeliti Andreju Plenkoviću

07.02.2023. u 09:07

HNS BiH na posljednjem zasjedanju donio "Pravilnik o priznanjima i odlikovanjima". Utvrđeno je kako će najviše odlikovanje biti "Orden grba hrvatskog naroda u BiH s lentom i Velikom Danicom"

Komentara 2

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:15 15.02.2023.

Plenki je na ovim izborima spasio Hrvate u BiH. Osigurao im je vlast i na federalnoj i na državnoj razini a eliminirao Bakira iz svih procesa. Dodik se nešto koprca ali neće dugo.

BL
blackeder2022
21:58 14.02.2023.

Ukinuti dvojno državljanstvo,to je prvi korak za uvođenje reda u državi.Sve kreće od te početne točke,i suverenost,i demokracoja,i izborni zakon,i uređenja odnosa i s BiH i RS,i CG.Ali bodućo da je RH politički iokupirana hercegovačka kolonija ,od toga ,ništa jer bi tada izgibili moč manipulacije nad nama hrvatina iz RH..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije