Hoće li Putin doživjeti sudbinu Ceausescua ili Gadafija?

03.03.2022. u 08:06

Europa će se prije ili poslije morati odreći svake kapi ruske nafte i svakog kubika ruskog plina. Nijedna lipa i nijedan cent ne bi smjeli ići za financiranje Putinovog stroja smrti. Ovaj put zavjesu, bila ona željezna ili neka druga, morat će podići sam EU.

Ključne riječi

Komentara 47

VI
vidum
08:38 03.03.2022.

Ceausescu je dobio što je zaslužio. Gadafijev slučaj je sasvim različit. Zna se tko ga je likvidirao i iz kog razloga, a posljedice te likvidacije, kako po Libiju, tako i po Europu gledamo svakodnevno. Većina smrti migranata iz Afrike, idee na dušu Gadafijevih krvnika. A sve radi toga što im je bilo lakše ubiti ga nego mu platiti naftu.

DU
Deleted user
09:23 03.03.2022.

diktatori bas tako zavrsavaju. sami i prezreni od cijelog svijeta. cak je i vucic - mali putin - glasao za osudu u UN-u 😂

KR
Krud
09:18 03.03.2022.

Trebao bi kao Mussolini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije