Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA IZBORNIH LISTA

Hoćemo li imati iste ljude u Saboru? Programi stranaka ne zanimaju prosječne birače

31.03.2024.
u 20:45

SDP je, u odnosu na prošle izbore, samo napravio 'rošadu', HDZ je iz natjecanja 'izbacio' samo one pod optužnicama ili one koji su sami otišli, Most ide s gotovo identičnim kandidatima kao i prošli put... I dalje je važnije tko govori nego što kaže...

Komentara 17

Avatar 3P Petrov-Pavliček-Pupovac
3P Petrov-Pavliček-Pupovac
22:51 31.03.2024.

Koga je to pod optužnicama HDZ izbacio? Istaknuli su Marka Milića koji je preko veze zaposlio "prijatelja" u Hrvatskim šumama i Žarka Tušeka koji je otvoreno nudio lovu političkom oponentu da odigra za njega. To je sve crno na bijelo.

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
21:58 31.03.2024.

prestanite hraniti palvo crveni duopol. ljudi ce pokazati da i ovce znaju gdje je trava zelenija i izabrati treci put!!!!

ZO
Zorica48
21:59 31.03.2024.

A sto smo dobili od hadezea - korupciju -iseljavanje- porobljene institucije-lose zdravstvo -lose pravosudje-previse administracije-lose izborne jedinice-manje stanovnika od biraca-previse opcina i zupanija-unistena Slavonija Pad proizvodnje a uvoz raste - predzadnji u Evropi-Bugarska samo sto nas nije stigla.Sramota. 700 tisuca pezionera sa penzijama do 500 eura. Ti silni novci koji stizu iz Eu dolaze jer smo siromasni a ne sto je to nekom zaslugom donio Plenkovic. I sada kada su ti novci dosli da su pametno upotrebljeni. Ali ne nisu I zato narode moj drzava nam je u losem stanju a nije trebala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije