U KNINU

HOS-ovci opet vikali 'Za dom spremni', oglasila se policija: 'Provodimo izvide'

Knin: Marko Skejo položio vijenac ispred Spomenika hrvatske pobjede “Oluja '95“
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/4
05.08.2024.
u 15:58

Policijski službenici foto i video dokumentirali uzvikivanje pozdrava "Za dom spremni" na Trgu Ante Starčevića od strane pripadnika IX. bojne HOS-a te se provode policijski izvidi

"Pozdravit ćemo branitelje pozdravom kojeg se nikada nećemo odreći", rekli su na proslavi Oluje u Kninu, pripadnici HOS-a i nastavili s pozdravom 'Za dom spremni'. HOS-ovce je predvodio Marko Skejo

O svemu se oglasila i policija. "U dosadašnjem tijeku proslave Dana pobjede, Dana domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja procjenjujemo da je bilo oko 6 tisuća posjetitelja u gradu Kninu, nisu zabilježena značajnija protupravna ponašanja, a također vas obavještavamo da su policijski službenici foto i video dokumentirali uzvikivanje pozdrava "Za dom spremni" na Trgu Ante Starčevića od strane pripadnika IX. bojne HOS-a te se provode policijski izvidi", javila je PU šibensko-kninska.

Prošle godine u Kninu ga nije bilo jer je uhićen na ulazu u grad nakon što se njegova kolona nije htjela zaustaviti na policijskom punktu te otići pravcem koje je policija odredila radi nesmetanog odvijanja proslave VRO Oluja. Kolona je potom blokirala obje trake. 

FOTO Hrvatske zastave posvuda, čekanje dnevnog tiska i prvi izvještaji... Pogledajte fotografije iz Knina nakon 'Oluje'

Knin: Marko Skejo položio vijenac ispred Spomenika hrvatske pobjede “Oluja '95“
1/48

 

Ključne riječi

Komentara 32

GO
goran2hr
16:51 05.08.2024.

Policija "provodi izvide"?! Što se je dogodilo onima, koji su mahali sa jugoslavenskom zastavom na paradi ponosa?

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
16:35 05.08.2024.

Konačno HOS opet slobodno stupa Kninom. Još prošle godine nezamislivo. Eto kako je dobro što u Vladi više nema SDSS-a.

PA
Pahor
16:29 05.08.2024.

Pod tim se poklicem branila Hrvatska. I odbranila! ZDS!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije