Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovorio im na prozivke

Hrebak oštro: Šokiran sam time da dvije saborske zastupnice ispadaju totalne diletantice

Zagreb:  Dario Hrebak komentirao uhi?enja vezana za EU fondove
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
27.01.2023.
u 08:27

Dobro poslušajte ove dvije kolegice saborske zastupnice, a vidim da se i Sandra Benčić u pozadini smije. Doslovno kažu da sam ja lopov, napisao je Hrebak na Facebooku

Predsjednik HSLS-a i bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak oštro je reagirao na govor zastupnice Dalije Orešković i Sanje Radolović tijekom rasprave u Saboru oko dodjeljivanje sredstava za obnovu zgrada iz europskih sredstava. Orešković je, naime, kazala da su Gradu Bjelovaru dodijeljena sredstva te pozvala Hrebaka da to objasni. Hrebak im je odgovorio na Facebooku i objavio snimku saborske rasprave.

"Dobro poslušajte ove dvije kolegice saborske zastupnice, a vidim da se i Sandra Benčić u pozadini smije. Doslovno kažu da sam ja LOPOV! Onda je LOPOV i Mišel Jakšić iz SDP-a jer su i Gradu Koprivnici odobrena sredstva za konstrukcijsku obnovu koprivničke sinagoge na istom natječaju.

Naime, radi se o natječaju za obnovu kulturne baštine koja je oštećena potresom. Da, Dalijo Orešković, potres je oštetio kulturnu baštinu i u Koprivnici i u Bjelovaru, a na natječaj su se mogli javiti gradovi iz Koprivničke, Bjelovarsko-Bilogorske, Varaždinske, Karlovačke, Međimurske županije. I u tim su županijama gradovi isto tako dobili sredstva kao i Koprivnica i Bjelovar ako su se javili na natječaj.

Kaže Sanja Radolović da je ona šokirana. Moram reći da sam ja šokiran time da dvije saborske zastupnice ispadaju totalne diletantice i da potpuno neupućene raspravljaju o tako ozbiljnim temama i upotrebljavaju tako ružne riječi a da se uopće nisu upoznale s temom o kojoj raspravljaju. I vi biste nešto vodile i nečim upravljale!? Danas ste se propisno osramotile i može vas biti sram za teške riječi koje ste upotrijebile!

Nadam se da ćete se ispričati i meni i kolegi Mišelu Jakšiću, jer ste nas na ovaj način obojicu prozvale. Mene direktno, njega indirektno!" napisao je Hrebak.

Komentara 36

ST
stefj
08:37 27.01.2023.

Ajde mislim stvarno. Zar se netko još obazire što govore Orešković i Radolović?... Sjetite se Orešković koja je odbila doći na dogovor za sastavljanje odbora u saboru, a onda na zasjedanju napala vladajuće oko sastava istih. Ili Radolović koja ozbiljno izjavljuje da je za energetsku krizu u svijetu kriva krađa u INA-i... Spadaju u onaj dio sabora gdje se očekuje čuti stvarno svašta, ima i HDZ onu svoju koja izjavljuje da imamo milijardu i pol zaposlenih. To je taj dio koji je gori od npr. Zekanovića koji glumi klauna...

Avatar Idler
Idler
09:07 27.01.2023.

Dajte-najte, a kolk političarof uopće more ozbiljno i argumentirano raspravljat o bilo čem ? Kolk ih se uopće more pohvalit nekim uspjehom vu živlenju ? Bitno je met publicitet, projti izbore i uživat vu mandatu 😊

Avatar R2D2
R2D2
09:47 27.01.2023.

Kako bi rekli u Dalmaciji - lajone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije