Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob oko plakata
Povratak na članak

Hrebak: Tražimo smjenu direktora bjelovarske Elektre

Predsjednik bjelovarskog HSLS-a ističe da konkurente iz HDZ-a smetaju samo HSLS-ovi a ne i plakati drugih stranaka

Komentari 6

SU
Sunce20
15:59 20.11.2011.

Čestitke na plakatima. Po prvi puta sam vidjela kulturno postavljene plakate koji će se nakon kampanje vrlo lako ukloniti. Gledala sam sada plakate po gradu, prelijepljeni jedni preko drugih tako da predstavljaju ruglo u gradu. HSLS - palac gore!

VL
YO
yocko
18:02 20.11.2011.

Ne samo da treba u Bjelovaru u elektri smeniti direktora već treba i u Križevcima smeniti Šafrana u elektri jer je pravio besplatno priključke pa pojedinim kućama i još toga puno, i o tome je obavještena uprava u Bj. i nikom ništa jer direktor iz Bj.dolazi u Križevce Šafranu i tamo su fešte u vikendici i sa njima je i Trbus u klapi bivši direktor.

VL
MP
MHL_pz
22:30 20.11.2011.

ovo je čisti primjer Zlouporabe položaja jer riječ je o odluci jednog čovjeka koji nije nadležan da donese takvu odluku... ovo je primjer kako se HDZ bori protiv korupcije!

VL
ZA
zagorec1
08:40 21.11.2011.

Citam komentare i ne mogu svatit kako pojedinci mogu glupo komentirat!!!! Nije mi jasno zasto bi hsls mogao postavljat plakate po stupovima elektre kad to ne rade druge stranke!!! elektrini stupovi nisu hsls-ovo vlasnistvo !!! nakon izbora ti plakati su mjesecima ruglo grada i nikad nitko od stranaka koje to postave ne ocisti!!!! Imaju mjesta za plakatiranje i doticni neka zakupe plakatna mjesta i nek se slikaju koliko zele

VL
MH
MHL
11:48 21.11.2011.

E moj zagorec, u tome i je problem, što su postavljeni i plakati HDZ-a po banderama, ali ih ima puno manje. Njima Elektra nije izdala naredbu da ih skinu u roku od nekoliko sati jer imaju na čelu Elektre svoga direktora!!

VL
BA
babica5
13:02 21.11.2011.

Jasno je ko dan! Ne bira Biserka i njena bratija sredstva da se reklamiraju,eheh Moram izvjestiti hdz-ovce da-pročitajuči ovaj članak,otišla sam van i skinula plakat hdza s stupa HEP-a.Ako nemsiju drugi neće ni oni.To isto napravite ljudi u svim selima i gdje god ima HDZ-ovih plakata.HVALA

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.