OBRAČUN RADNIKA

Hrvanje i pljuske pred očima gostiju hotela Croatia

hotel croatia
Saša Miljević/PIXSELL
12.04.2010.
u 17:10

Industrogradnja je danas pokušala srušiti zatvoreni most koji spaja hotel Croatiju i depadansu, na što su intervenirali djelatnici Fio&D-a te je došlo do obračuna.

DUGA UVALA - Nemili prizori opet se odvijaju pred očima gostiju hotela Croatia u Dugoj Uvali. Sporni hotel predmet je višegodišnje pravosudne bitke između vlasnika Industrogradnje (koja je hotel i izgradila) te zakupnika, splitskog poduzeća Fio&D.

Posljednji povod obračunima pokušaj je Industrogradnje da sruši zatvoreni most koji spaja hotelsku zgradu i depadansu. Prema prošlotjednom dopisu Industrogradnje, rušenje je naredilo Ministarstvo turizma jer za most nisu dobivene potrebne dozvole.

U Fio&D-u pak kažu da raspolažu ovjerenim izjavama projektanata prema kojima su potrebne dozvole zapravo dobivene te da je apsurdno da bi tako veliko poduzeće riskiralo s bespravnom gradnjom.

U svakom slučaju, Industrogradnja je danas pokušala srušiti most, na što su intervenirali djelatnici Fio&D-a. Došlo je do obračuna u kojem se naguravalo, hrvalo i pljuskalo, a sve pred očima zaprepaštenih gostiju. Na policiji kažu da nisu podnijeli nikakve kaznene ili prekršajne prijave.

Komentara 7

OB
-obrisani-
20:14 12.04.2010.

žao mi je radnika koji rade za GALINCA jer kad svoje obavi ljude otjera na burzu.otjerao je tisuče ljudi,niko ne piše kakav je to lažljivac želim mu da ga jače nalupaju.on je SMRAD I ĐUBRE LAŽLJIVO ......nedaj se tovaru

AK
akil
21:56 12.04.2010.

Čudim se policiji,jer ako je rezultat tuče bio nerješen,ipak su trebali kazniti oba tabora.

Avatar Zagrebacki frenter
Zagrebacki frenter
09:10 13.04.2010.

evo, bas sam bio tamo kad se to desavalo... bojao sam se da i ja ne dobijem batina, nikad se nezna... Uglavnom, odmah sam otisao iz tog hotela, i ne vracam se vise u Hrvatsku na odmor, postaje mi nesigurna zemlja! Odoh ja u Tursku..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije