DRUGI PUT U PRITVORU

Detalji novog uhićenja Hrvata u Zambiji: Zaustavili ih iz Ureda za imigraciju po nalogu tužiteljstva

07.02.2023.
u 18:37

Službenik za odnose s javnošću zambijskog Odjela za imigraciju Namati Nshinka potvrdio je da je osmorica iz Hrvatske ponovno uhićena. "Mogu potvrditi da je osmero Hrvata ponovno uhićeno. Dobili smo takve upute od Državnog tužiteljstva", rekao je Nshinka, pritom ne precizirajući razlog.

Komentara 38

DU
Deleted user
18:56 07.02.2023.

Da smo pravna država ko DR Kongo ,bi se i pitalo malo tko je izdavao falsificirane dokumemte, a i druga Grlić Radman tj njegovu firmu koja baš ovih dana od Tomice zagrebackog dobije finu građevinsku zemljicu u metropoli za siću...Samoo polako PŠK koalicijo ,doći će vrag i po vas!

LO
Lolita3
19:32 07.02.2023.

Ministar Piletić kaže da je samo iz Konga u RH posvojeno 130tero djece. Gdje su ta djeca? Jesu li još u RH? Jesu li živa? Jesu li dobro?Ako nisu u RH, gdje su?

5S
505.scrtom
18:47 07.02.2023.

ma i neka, nije šteta, budu si već dobro razmislili kamo će i na koji način u buduće ići po dijecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije