Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragan Čović o aktualnoj krizi

Hrvati će opstati samo u jedinstvenoj BiH, građanska BiH je podvala o bošnjačko-muslimanskoj državi

15.04.2023.
u 13:00

Sve je izvjesnije da će ponovno intervenirati visoki međunarodni predstavnik Christian Schmidt kako bi se raspetljao izbor vlade u Federaciji BiH, hrvatsko-bošnjačkom entitetu, nakon što je proteklo punih šest mjeseci od općih izbora. Stvari su zakomplicirali potezi najveće bošnjačke stranke, SDA, s kojom nitko ne želi u vlast. Predsjednik HDZ-a BiH komentira odnose Hrvata i Bošnjaka, kadrovske promjene...

Komentara 9

LJ
ljudemisi
20:45 15.04.2023.

Hrvati su jedina opcija koja se bori za opstanak BiH-a.

Avatar southman
southman
10:54 16.04.2023.

Posljednja podvala političkog mrtvaca Izetbegovica. Nece proci !

DU
Deleted user
20:07 15.04.2023.

Hrvati će, Čoviću (i ostali) u BiH opstati samo ako se (u jednoj državi) provede stroga, politička i upravna, nacionalna kantonizacija (po posljednjem popisu, desetak godina prije rata), po švicarskom modelu. Alternativa, bezdržavna je "svakom svoje" (Hrvatskoj i Srbiji, te trećima), također po istom popisnom prijedlošku. Govorimo o mirnim rješenjima. Ratnim bi Hrvatska, koja dobija ratove, ali gubi u miru, opet "obrala bostan".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije