U rangu SAD-a

Zašto je Europa najmanje religiozno područje na svijetu? Hrvatska među izuzecima

17.08.2024.
u 11:00

Šuljić: Što je neka regija razvijenija u tehnološkom smislu, udio religioznosti među odraslima je manji. Ali opet, SAD je tehnološki napredna zemlja...

Komentara 57

ŽE
Željan
12:12 17.08.2024.

Zato što je Đavo-Vrag uzeo danak, Europa je bezidejna i nema nikakvih vrijednosti, a trebala bi biti kršćanska te imati kršćanske vrednote al.nažalost Europa potencura sve što nije ljudsko, kršćansko i normalno...

Avatar Iblis Ginjo I.
Iblis Ginjo I.
12:18 17.08.2024.

Najvjernija odvjetnice, na braniku stoj, čuvaj našu svetu vjeru i hrvatski dom!" .... Pogledaj Francusku, Njemačku, selam alejkum im... Tehnologija nema veze ni sa čim.

Avatar krcedolac
krcedolac
20:25 17.08.2024.

Stoljeća mentalne dresure u u ruralnoj zemlji dalo ploda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije