Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska unija traži rješenja

Hrvatska ne mora strahovati od redukcija plina jer ima LNG

14.03.2022.
u 06:34

Kratkoročno rješenje problema hitna je obustava rata, a ako se stanje ne normalizira, treba razmišljati o spajanju na nove pravce, kao što je TAP u Albaniji za plin iz Azerbajdžana, smatra Davor Štern

Ključne riječi

Komentara 83

DU
Deleted user
07:46 14.03.2022.

Lijep naslov, samo sto je pitanje za prosjecnog gradjanina po kojoj cijeni. Njemu ce svakako biti redukcija.

DU
Deleted user
07:59 14.03.2022.

Gdje su sada svi oni kao Ahmetovićka koji su bili protiv svake gradnje. Gdje su svi novinari koji su pisali gluposti o propasti LNGia.

LI
light10
08:19 14.03.2022.

Prestanite više lagati narod.Hrvatska ima plina u bušotinama dovoljno za svoje potrebe i za pola Europe.Zašto se ne koriste? Bušotine koje su prije par godina testirane na rijeci Dravi u Virovitičko-podravskoj županiji pokazale su ogromne količine plina.Znam osobno ljude koji su radili tamo i razgovarali sa stručnjacima iz Britanskog Shela. Oni su se živi čudili koliko ima plina na Dravi i zašto to Htvatska ne koristi?? U mome selu je pritisak plina toliki da je "baklja" osvjetljavala cijeli kraj had su testirali pritisak. ALI ne , netko je dobio pinku da se ventil samo zatvori i kraj priče, po običaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?