Hrvatska više ne smije šutjeti na bošnjačko friziranje istine

22.07.2024. u 09:05

Povijesna je istina da su vojne operacije u BiH poduzimane u koordinaciji s Armijom BiH, koja je sudjelovala u oslobađanju svoje države, ali najveći teret podnijele su združene snage HV-a i HVO-a, koje su zapravo i prisilile vojsku Ratka Mladića na prekid borbi, a Miloševića na mirovne pregovore. No bošnjački historiografi, novinari i političari danas te događaje prikazuju sasvim drukčije

Komentara 10

BR
brongostar
13:17 22.07.2024.

Muslimani nikako da shvate da bez Hrvatske danas ne bi bilo države BiH, i da su sada upravo muslimani uz srbe najveći rušitelji države BiH

Avatar Seurat
Seurat
13:53 22.07.2024.

Friziranje povijesti nije nepoznato. Ali tako kratko nakon događaja, uz svu dokumentaciju, malo je više nego pokvareno. Bošnjaci se silno žure izbrisati događaje da bi mogli stvoriti unitarnu islamsku (kao fol građansku) državu.

ST
stomiovotreba
09:36 30.07.2024.

Evo ga, još jedan šaljivdjija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije