Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvrt na političku scenu
Povratak na članak

Hrvatski biskupi sutra objavljuju svoju izjavu o parlamentarnim izborima

Najavljuju svoje očitovanje o predstojećim parlamentarnim izborima putem posebnog pisma naslovljenog "Očuvati dostojanstvo politike i ustavno-pravni poredak države"

Komentari 7

MO
MOSAD
14:19 02.04.2024.

Dobro jutro momci .I vrime vam je da izadete iz misijih rupa u koje su vas utjerali sdp .Di je ta Stepinceva Crkva koja je 45 govorila bez straha?

VL
Avatar Art of Noise
Art of Noise
11:25 02.04.2024.

Neću vas poslušati, ni u čemu, vezano za politiku, jer znam da ćete suptilno, a neki i otvoreno, poručiti u svojim propovijedima kome dati svoj glas, a to je HDZ, po vama, s kojim ste se slizali još od hrvatske samostalnosti. Niste dalje odmakli od, očito, deklarativne "grijeh(a) struktura". I to mi, kao katolkinji, pobožnoj i praktičnoj, izuzetno smeta. Napravite introspekciju zašto vam se Crkva (u Hrvata) osipa. Ne samo brojčano, dakle, fizički/materijalno, nego prvenstveno duhovno. I ovo je jedan od razloga. Na koji ste slijepi. Ušuškali ste se u slobodu i materijalizam demokratskog svijeta, time i u demokratskoj Hrvatskoj, a to je za Crkvu uvijek bilo, zapravo, klopka i pogubno jer Crkvino poslanje za služenjem Bogu i čovjeku, u svakom smislu, nikad ne posustaje niti završava do kraja svijeta.

VL
GO
goran2hr
10:58 02.04.2024.

Uglavnom, malo će (uvijeno), navijati za HDZ, a također demonstrirati vještinu, kako sa što više riječi ne kazati - ništa.

VL
NO
Nordik
12:29 02.04.2024.

Katolička crkava i hrvatsko svečenstvo dva različita pojma

VL
ŠS
Štap sa glavom
12:54 02.04.2024.

Dobiti će i oni svoju porciju pravednog gnjeva onoga o kojemu se ne smije govoriti!

VL
Avatar 365dias
365dias
12:49 02.04.2024.

Crkva za sebe kaže da je moralna vertikala društva, dakle nema šanse da se zalažu za Kradusve... Gotovo sam sigurna da će Crkva poticati na glasanje na trenutno najpoštenije igrače na političkoj sceni: za Možemo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.