DANAS U VEČERNJEM

Hrvatski san - nogometaši probudili ponos, inat i optimizam, vrijeme je za zaokret

13.07.2018.
u 00:01

Sada se svi s pravom pitaju može li se taj elan “iskoristiti” i za toliko potrebne promjene u cijelom društvu

Kada je u ožujku prošle godine Večernji list pokrenuo seriju konferencija “Hrvatska kakvu trebamo” na kojima su vodeći hrvatski stručnjaci predlagali strateška rješenja za budućnost zemlje, nitko nije mogao ni sanjati da će se ni šesnaest mjeseci kasnije dogoditi i onaj mobilizirajući trenutak zbog kojeg bi se, nakon godina letargije, doista moglo početi vjerovati da nam može biti bolje.

Upravo to su nam dali izbornik Zlatko Dalić i njegovi veličanstveni momci ginući za Hrvatsku na terenu i boreći se u nogometnoj areni za svoj tim, za svoj narod, za svoju državu.

Hrvatska nogometna reprezentacija pokazala je da može biti najbolja na najvećem svjetskom spektaklu, najvećem sportskom događaju i sada se svi s pravom pitaju može li se taj elan, ta nevjerojatno pozitivna energija, ponos, ali i inat i zdravo domoljublje kao gorivo “iskoristiti” i za toliko potrebne promjene u cijelom društvu.

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka ili u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>Od nogometaša trebamo preuzeti radnu etiku, zajedništvo, liderstvo, poniznost i domoljublje

>>Skoko: Uspjeh nam pomaže da se oslobodimo kompleksa manje vrijednosti

>>Raspudić: Svjedočimo promjeni mentaliteta ui nogometu, nadam se i u društvu

Ključne riječi

Komentara 27

PU
Pukovnik
21:31 12.07.2018.

Voljeti Hrvatsku upravo znači dati sve od sebe. Na poslu, u školi, na fakultetu itd. Uvijek.

BA
bakulušić
22:48 12.07.2018.

Vrijeme je za otklon od Tita, Partije, Ive Lole Ribara, regije i Regiona, nelustriranih autoriteta na svim područjima... Ovo što gledamo je prava Hrvatska i tko sada ne progleda, neće nikada.

DU
Deleted user
08:54 13.07.2018.

Tzv. "Ljevičari , antifašisti, lgtb, manjinci" i takvima slični su napokon pokazali svoje pravo lice i naj većim sljepcima. Nitko od njih nije ni čestitao repki a pogotovo obukao Hrvatski dres i navijao. Da ne spominjem rszne Frljiće, Pupovce, yStazićeiće Jovanovića koji se hvalio da je Hrvatdki branitelj. Izbacimo tu gamad iz sabora na dljedećim izborima!!! Slava Hrvatskoj i našoj repki.🗼

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije