ZAŠTO JE U RUSIJI PANIKA?

Hrvatski stručnjak za kibernetičku sigurnost: Ni zapadne ni ruske službe ne mogu nadzirati Telegram

26.08.2024.
u 17:40

Za Ruse bi ipak mogao nastati problem ako će se pod hitno morati maknuti s te aplikacije i prijeći na neku drugu. Tu, kaže Zlatan Morić, nije problem razviti “novi Telegram” u tehničkom smislu, nego bi problem bio skupiti bazu korisnika kakvu ima Telegram, koji koristi gotovo milijarda ljudi

Komentara 5

PO
poluprovokator
18:10 26.08.2024.

Bez obzira na enkripciju svemu netko ima pristup ili će jednom dobiti- zapamtite to kada koristite bilo koji sadašnji ili budući servis za komunikaciju;-)

Avatar superhik74
superhik74
19:16 27.08.2024.

Sram ga bilo nije dao kljuc enkripcije zapadnim spijunima. Brzo s njim u zatvor da nauci sto je sloboda i zapadna demokracija.

KI
kingtom
18:31 26.08.2024.

Telegram treba ugasiti, i da vlasnik je odgovoran za sadržaj i kontrolu a to ne radi, i x treba zabraniti ako se Musk ne bude pridržavao pravila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije