Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspomene s Oliba

Hrvoje (4) s prijateljima dva mjeseca mahao brodu 'Lastovo', a onda ih je kapetanov potez oduševio

Foto: Burin.hr
1/6
11.08.2022.
u 17:46

Gotovo dva puna mjeseca prijatelji su dva puta dnevno dočekivali brod koji plovi između Zadra i Malog Lošinja i svaki puta trčali iz mora ususret svojim ''velikim'' prijateljima s palube

Cijelo ljeto maleni Hrvoje (4) i njegovi prijatelji svakodnevno su dočekivali brod 'Lastovo' na rivi u Olibu i veselo mahali kapetanima. Dva mjeseca nakon, posada Jadrolinijinog broda odlučila ih je nagraditi, i to pozivom na zapovjedni most. 

Gotovo dva puna mjeseca prijatelji su dva puta dnevno dočekivali brod koji plovi između Zadra i Malog Lošinja i svaki puta trčali iz mora ususret svojim ''velikim'' prijateljima s palube. Jednog dana, zapovjednik Igor Bačić napustio je brod, sišao među mališane i pozvao ih na brod, prenosi Burin.hr.

Foto: Burin.hr

''Dragi Hrvoje! Neka ti svako sljedeće ljeto bude veselo i sritno kao ovo!!! Žele ti kapetan Igor Bačić i kapo Dean Koludrović'', pisalo je u pismu upućeno Hrvoju i njegovim prijateljima Marinu, Karli, Tessi, Tomasu, Vitu i ostalima. 

Prijatelji su ushićeno otišli otišli na brod, a maleni Hrvoje je zapovjedniku poklonio i majcu s motivom Oliba i crtež broda ''Lastovo'', pa su djeca sutradan dobili i vreću igračaka i bojica.

Foto: Burin.hr

Hrvoje je na brodu imao priliku i upaliti brodsku sirenu, a djeca su stekla uspomene vrijedne za cijeli život. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije