Greška u koracima

Htio okrasti karikaturisticu, ona napravila njegov fotorobot

napadač
25.03.2011.
u 09:00

Muškarac je napao ženu zato što mu je na parkiralištu oštetila branik. - Na parkiralištu je mjesta bilo k’o u priči - tvrdi žena

Žena je uklizala na poluprazno parkiralište ispred jednog Konzuma u Zagrebu kada se iza nje stvorio nepoznat muškarac i napao je da mu je oštetila branik na automobilu te tražio novac i prijetio da će zvati policiju.

Nasilnik nije imao sreće jer je naletio na ženu koja ne samo što nije nasjela na pokušaj prijevare nego je uz to i profesionalna karikaturistica i crtačica!

Precizno je "skenirala" njegovo lice i poslala crtež prijateljima, a njezina prijateljica proslijedila ga je dalje mailom kako bi možda pomogla nekoj novoj potencijalnoj žrtvi neugodnog "presretača".

- Ovo je tip koji me nedavno napao jer sam mu, navodno, udarila auto, a mjesta je bilo k'o u priči. Samo sam uklizala u gotovo prazno parkiralište. Dok sam tražila Amex i karticu za bodove, što mi je trebalo za dućan, on se postavio iza mene - i koma! Napao me da sam ga lupila, da ima oštećen branik - piše u mailu žena koja je doživjela neugodan susret s nasilnikom.

Govorio joj je da će zvati policiju, no naravno da to nije učinio.
- Bio je tako uvjerljiv da bi mu čovjek skoro povjerovao! Tjerao me da ga gledam u oči! E, tu je pogriješio. Po ovome ga crtežu svatko može prepoznati. Kad sam mu rekla da nemam novca, ljutit je otišao. Poslije mi je čovjek iz Konzuma rekao da takvih ima dosta po gradu. Daš mu novac, samo da te pusti. Vidio ga je kad je došao i stao iza mene, poprijeko, da ne mogu izaći - svjedočenje je žene koje sada kruži internetom.

Navodi da je "presretaču" ten malo tamniji nego na crtežu te da je star između 45 i 50 godina.

Komentara 14

Avatar Baroudeur
Baroudeur
10:16 25.03.2011.

Pa sigurno da pobjegne sa mobitelom.

SA
sasoon
09:43 25.03.2011.

Kad je rekao da će zvati policiju, trebala mu je ponuditi mobitel :-)

ZV
zvonimir13
08:38 26.03.2011.

APP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije