HOROR KRAJ POREČA

Htjela ga ostaviti pa ju je udario metalnom palicom i izbo nožem

ubojstvo (1)
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/6
11.05.2011.
u 21:49

Žena je ozlijeđena u sukobu u mjestu Bonaci na Poreštini. Počinitelj je priveden.

Prava se drama, koja je završila kobno za Lidiju Kazele (47), odvijala u utorak oko 18 sati u selu Bonaci, 14 kilometara od Poreča. Lidiju je ubio nevjenčani suprug Milislav Đokić zvani Mićo (58). Trebala je uzeti svoje stvari i otići od nasilnika jednom zauvijek. Zadržala se u kući 10-15 minuta što je ubojici bilo dovoljno.

Osumnjičeni 58-godišnjak je  policiji je i ranije poznat po nasilničkom ponašanju, ali prema bivšoj izvanbračnoj supruzi te je priveden u Istražni centar Županijskog suda u Puli.

Do sukoba je došlo u obiteljskoj kući u mjestu Bonaci, gdje je posljednja dva mjeseca 58-godišnjak živio u izvanbračnoj vezi s 47-godišnjakinjom Lidijom Kazele iz Fažane.

Povod sukoba bila je ženina odluka o selidbi iz obiteljske kuće, koja se 58-godišnjaku nije svidjela te nakon što je nije uspio razuvjeriti da promijeni mišljenje, muškarac je 47-godišnjakinju udario metalnom palicom, a potom je uzeo nož te joj zadao više ubodnih rana po tijelu.

Žena je ubrzo prevezena u OB Pula, gdje je zbog težine zadobivenih ozljeda preminula sinoć oko 19,30 sati.

Na mjestu događaja, gdje su pronađena sredstva izvršenja, uz prisutnost istražne sutkinje Županijskog suda u Puli obavljen je očevid, a naložena je i  obdukcija tijela.


Cijelu priču o kobnoj drami u selu Bonaci, te reakcije prijateljica preminule pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka

Ključne riječi

Komentara 10

TI
tintilinic100
07:56 13.05.2011.

Ma nema su to što govoriti. Koga si je odabrala.. tako je i završila. Da žene malo bolje pogledaju s kime liježu u krevet, bilo bi malo više sreće. Problematični muškarci su uvijek bolji od dobrica. Ne treba plakati kad je takav prebije - jer si je sama kriva. Žalosno ali istinito.

TV
tvrtko
07:42 13.05.2011.

to im je u krvi iliti naravi!

MP
mparac3
02:00 13.05.2011.

Ubojica je ipak Srbin, nu to i nije nikakovo iznenadjenje, tim prije sto je zrtva Hrvatica......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije