NAKON ESKALACIJE U IZRAELU I GAZI

Globalni geopolitički konflikt: Dok Biden obilazi Izrael, Peking i Moskva jačaju bliske odnose

19.10.2023.
u 11:32

Susreti Putina i Xija već su godinama popraćeni kurtoaznim porukama, a dvojica predsjednika ističu prijateljstvo koje se među njima razvilo. No analitičari ističu da je rusko gospodarstvo sve ovisnije o kineskom što utječe na dinamiku tih odnosa

Komentara 12

DU
Deleted user
13:55 20.10.2023.

Pričam ti priču o suradnji. Nikada u povijesti dva diktatora nisu dugo surađivala. Trenutno im odgovara suradnja no već gledaju kako će jedan drugome staviti nož u leđa. Kina bi imala više koristi da zauzme teritorij Rusije nego bilo koje druge zemlje. Kod diktatora i diktature vrijedi ona iz Highlander filmova – They can be only one.

Avatar bečki konjušari
bečki konjušari
12:55 19.10.2023.

I, što kaže Bajdo, kako je bilo u Urugvaju?

JA
jamajka
13:15 19.10.2023.

Glavno da analitičari ističu. Zna o tko tko su oni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije