Iako je napad na Ukrajinu pomno isplaniran i kirurški precizan, i dalje je riječ o suludom potezu u kojem Putin ne može pobijediti

27.02.2022. u 23:20

Putin se obratio samo Washingtonu i NATO-u, ignorirajući Europsku uniju, koja u njegovim nacrtima, logično, uopće nije relevantan sugovornik, s obzirom na to da je Europa geopolitički podređena Sjedinjenim Državama

Komentara 8

Avatar Jim West
Jim West
01:04 28.02.2022.

Kad su Amerikanci upozoravali na invaziju, svi su im se smijali.

DU
Deleted user
23:21 27.02.2022.

Suludi kepec sa suludim idejama! Očekujem ga skoro u Haškom reštu!

Avatar apokalipsa
apokalipsa
15:16 28.02.2022.

Putin je naravno gubitnik u svakom pogledu . Samo neka moli boga da ga Rusi ne riješe života a to je lako moguće sobzirom da broj mrtvih ruskih vojnika raste iz sata u sat .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije