Ima i toga, neki moćnici iz MORH-a nisu za povratak broda koji nam je otela Crna Gora

Split: Otvorena je izložba „Hrvatski školski brod Jadran – matična luka Split, 1933. – 2023.“
Zvonimir Barisin/PIXSELL
02.10.2023. u 10:30

Čojstvo i junaštvo, dvije riječi koje pripadaju uzvišenom jeziku, oduvijek su se vezale uz Crnogorce i njihov način života. Brojni su povijesni i književni izvori iz kojih proizlazi da se crnogorsko društvo izgrađivalo na kodeksu čojstva (čovječnosti), na sustavu koji krase ljudskost, poštenje, istinoljubivost...

Komentara 4

OG
oggi
11:23 02.10.2023.

Izmakni stolicu osobi koja postavlja žarulju u stanu, da padne, razbije se i osim što ne uspije montirati žarulju joj ista padne na glavu. Fotografiraj to i napravi budalu iz te osobe. Svi će pričati o tome kako je ta osoba pogriješila što je to išla raditi, a tko priča o osobi koja je izmakla stolicu? Koja je izdala njega i hrvatsku politiku? Ta osoba će sutra imati na raspolaganju sve medije kao Puhovski i određivat će vlast. Ona će ispasti megapopularna. A onaj popravljač hrvatske žarulje je "pogriješio" što je takvom, jednom od nekoliko tisuća spavača koji glume desničare, vjerovao. Glasična hrvatska slika. Ništa novo zadnjih nekoliko stoljeća.

LE
Levanto
11:27 02.10.2023.

Ljudi su u pravu. To je podrtina koju bi se moralo hraniti novcima. Volim brode više od svega,, ali preskupo bi to bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije