prvi posjet imotskom

Imoćani Josipoviću: Hrabriji ste od Mesića, on nas nikad nije posjetio

ivo josipović, imotski (1)
Foto: Tino Juric/PIXSELL
1/5
17.10.2011.
u 15:50

Josipović je obitelji poginulog heroja Velimira Đereka Sokola, koji je život izgubio kod Vukovara, uručio Orden bana Josipa Jelačića.

– Čime se bavimo? Mirovinama! Imotski je nekada imao 9000 radnika, danas nijedan privredni subjekt ne radi. Nema posla, nema ničega. Zaposleni su samo u administraciji, a i toga je sve manje. Ukidaju nam rodilište, Sud je otišao u Sinj, tužilaštvo također. Još malo i neće biti ničega! – otužna je priča koju je predsjednik Ivo Josipović slušao u ponedjeljak u Imotskom.

Riječ je o prvom njegovu posjetu ovome gradu, koji je do sada od svih predsjednika pohodio samo Franjo Tuđman.

– Mesić nije bio ni jednom. Vi ste hrabriji od njega – pohvalili su Josipovića.

– Zašto? Imotski je gostoljubiv grad. Treba raditi, a Vlada će, vjerujem, učiniti što treba kako bi zadržala ljude – rekao je Josipović. Obećao je da će iskoristiti svoj autoritet kako bi se do ljeta izgradio tunel Sveti Ilija kroz Biokovo te pristupne ceste.

Josipović je obitelji poginulog heroja Velimira Đereka Sokola, koji je život izgubio kod Vukovara, uručio Orden bana Josipa Jelačića.

Komentara 12

CR
crna55bitch
22:16 17.10.2011.

Ubacio ih je u protokol,između dva posjeta Tadiću.A Mesić nije dolazio jer su oni za njega \'ustaše\' i dan danas.

ŠI
šimuka
22:52 17.10.2011.

Kamo sreće da vam ni ovaj nije došao.

IV
Ivekivek
08:42 18.10.2011.

što je josipović ostvario od silnih predizborni oriuča i obećanja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije