sporna napojnica

Inspekcija u Zadru zapečatila kafić zbog 128 kuna 'manče'

zapecacen kafic macho,zadar,portal (1)
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/6
23.07.2013.
u 14:11

U najvećoj sezoni nam zatvaraju kafić na pet dana. Sad ćemo svakih pola sata morati brojati novce. Rekao nam je inspektor da možemo imati minus, ali ne i plus u blagajni, ljutita je vlasnica

Kafić Macho u centru Zadra zapečatila je porezna inspekcija zbog toga što je u blagajni pronađeno 128 kuna viška, za koje vlasnica Sanja Baka tvrdi da je riječ o napojnici koje su tog dana dobile ona i kći Jessica. 

– Toga nema nigdje u svijetu. Mi smo radili u Njemačkoj i tamo mi nikad nije došao poreznik i gledao koliko imam u blagajni. Da mi nismo izdali račun trebali bi nas staviti u zatvor, no to je bila 'manča' od ranog jutra. Bila je gužva i porezni inspektori su došli u najvećoj gužvi. Da smo nešto ukrali, mi bismo to sebi stavili u džep. Čak su nam i potjerali goste, govoreći im da plate i da se vrate za deset minuta. Jako smo razočarane ovom državom – rekle su vlasnice kafića te istaknule da su čule da je kazna od 20.000 do 500.000 kuna.

– U najvećoj sezoni nam zatvaraju kafić na pet dana. Sad ćemo svakih pola sata morati brojati novce. Rekao nam je inspektor da možemo imati minus, ali ne i plus u blagajni. Sad smo u strahu kad će opet doći. Ovoga nema nigdje u svijetu, da nas zatvore i to odmah bez opomene – rekle se vlasnice i najavile da će ići na sud u Strasbourg i da će o svemu izvijestiti i njemačke medije.

>>Linić pozvao i Azijata pa stvorili problem za 'Nemo problemo'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije